2013 Yazının En İyi Bayan Parfümleri

İçerisinde bulunduğumuz 2013 yılının yaz aylarında kullanabileceğiniz ve kokunuzla herkesi kendinize hayran bırakabileceğiniz en yeni ve yaza en çok yakışan bayan parfümlerini sizler için bir araya getirdik.

Eminiz ki sizler için seçtiğimiz yaz parfümleri arasından kendinize en çok yakışanı kolayca seçecek ve hemen kullanmaya başlayarak içerisinde bulunduğumuz yazı insanları kendinize hayran bırakarak geçireceksiniz.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche

2013 yazının en taze ve hafif parfümlerinden biri olan Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche ile geçtiğiniz her yerde arkanızdan bakan insanları fark edebilirsiniz.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraiche

Sulu notaların ve yeşil yaprakların mükemmel birleşimiyle ortaya çıkan bu parfümün en üst noktalarında mandalina, limon ve greyfurt kokusu ağır basıyorken, orta notalarında sizleri ylang ylang, çay ve yasemin karşılıyor. Parfümün dip notalarında ise esmer şeker ve misk hakim.

Cacharel Amor Amor In a Flash

Klasik Amor Amor’a göre çok daha etkili bir parfüm olan Cacharel Amor Amor In a Flash, tatlı ve sıcak kokusuyla çevrenizdeki insanların adeta kalp atışlarını hızlandıracak.

Cacharel Amor Amor In a Flash

Parfümün üst notalarında kırmızı elma, mandalina ve kayısı gibi tatlı meyvelerin kokusu hakimken, orta notalarında yasemin ve tarçın, alt notalarındaysa vanilya, sandal ağacı ve büyüleyici karamel kokusu yer alıyor.

Calvin Klein Eternity Summer

Gözlerden ırak kalmış gizli bir sahilin romantikliğini ve huzurunu yansıtan Calvin Klein Eternity, 2013’ün en iyi yaz kokularından bir tanesi.

Calvin Klein Eternity Summer

Bergamut ve deniz kokusuyla sizleri karşılayacak olan parfümün kalp notalarında mor salkım ve osmanthus çiçeği yer alıyor. Kapanışıysa misk, sandal ağacı ve beyaz amberla yapıyor.

Burberry Summer

Adından da anlaşılacağı gibi Burberry’nin yaz parfümü olan Burberry Summer, özellikle özgür ve maceracı ruhlu kişilere hitap eden bir parfüm.

Burberry Summer

Üst notalarında nar ve mandalinanın ferah kokusunun hissedildiği parfümün kalp notalarındaysa gül, frezya ve inci çiçeğinin yumuşak dokunuş hissi egemen. Dip notalardaysa sedir ağacı, sandal ağacı ve miskin yumuşak ve odunsu karışımı sizleri bekliyor.

Dior Addict Eau Delice

Addict serisine bu yaz yeni bir parfüm daha ekleyen Dior, Eau Delice ile St. Tropez’den ilham alan kokusunu kendine güvenen tüm kadınlara sunuyor.

Dior Addict Eau Delice

Üst notalarında yaban mersini yer alan parfüm, gül, yasemin ve ylang ylang özleriyle adeta yaz etkisini hissettiriyor. Parfümün dip notalarında yer alan beyaz misk ise pamuksu bir yumuşaklığı zihnimizde canlandırıyor.

Carolina Herrera Sublime

Görüntüsüyle minyatür bir portföy çanta havasına bürünmüş olan parfüm, mor rengiyle feminenliği işaret ediyor.

Carolina Herrera Sublime

Üst notalarında çarkıfelek çiçeği ve bergamuta yer verilen parfüm taşıdığı çiçeksi esintiyle insanı büyülüyor. Parfümün orta notalarında orkide ve gül bulunurken, dip notalarında paçuli ve amber yer alıyor.

Prada Candy L’eau

Daha önce Prada Candy kullandıysanız ve seviyorsanız eminiz ki Candy L’eau’ya da bayılacaksınız.

Prada Candy L’eau

İnsanı baştan çıkaran tatlı karamel kokusu, turunçgillerin ve çiçeklerin mevsimsel ferahlığıyla birleşerek ortaya tam bir yaz parfümü olan Prada Candy L’eau’yu çıkartıyor.

Especially Escada Elixir

Türk güllerinin zarif ve gizemli etkisini yaşatan Elixir, Especially Escada ailesinin en yeni üyesi olarak dikkat çekiyor.

Especially Escada Elixir

Sizleri armut ve greyfurt notalarıyla karşılayan parfüm, Türk gülü, erik ve ylang ylang esintileriyle devam ediyor ve dip notalarında yer alan paçuli, amber ve beya misk Elixir’e baştan çıkarıcı bir yoğunluk katıyor.

Lanvin Me

Gösterişten uzak ama kendine güvenen kadınlar için Alber Elbaz ve ünlü parfüm tasarımcısı Domitille Bertier tarafından hazırlanan Lanvin Me, gerçek anlamda baş döndürücü bir parfüm.

Lanvin ME ADV 070_New.indd

Parfümün üst notalarını yaban mersini ve mandalina oluşturuken, orta notalarında sümbülteber ve gül özü, dip notalarındaysa sandal ağacı ve meyan kökü yer alıyor.

Tom Ford Sahara Noir

Sahara Noir, Tom Ford tarafından Orta Doğu’nun gizemli ve çekici güzelliğine adanan bir parfüm ve Arap Yarımadası’nın karşı konulamaz büyüsünü bizlere yansıtmaya çalışıyor.

Tom Ford Sahara Noir

Parfümün içerisinde yarımadaya ait buhur adlı gizli bir hazine yer alıyor.

Sizler için seçmiş olduğumuz 2013 yılının en iyi bayan parfümleri yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umuyoruz ki yazımızda yer alan yaz parfümleri arasından kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Yaz için sizlerin de parfüm önerileriniz varsa aşağıda yer alan yorum bölümlerimiz aracılığıyla bunları bize ve diğer tüm takipçilerimize bildirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir