2018 moda trendleri

2018 Moda Trendleri; İyileri ve Kötüleri Bir Arada…

Her yılın sonunda en çok merak edilen konuları arasında; geçen yılın moda trendleri de yer alır. En iyi 2018 moda trendleri ve en kötü 2018 moda trendlerinin şimdilerde merak edilmesinin baş sebebi bu olsa gerek…

Değişen ve Gelişen Moda Sektörünü Takip Etmek Çok Zor

Moda sektörü o kadar hızlı hareket ediyor ki; gerçekten takip etmek çok zor. Zaman zaman klasik modalar trend olurken, zaman zaman da yenilikçi tasarımlar hemen trend olmaktadır. İşte söz konusu bu trendlerin en iyileri ve en kötülerine kendi gözümüzle bir bakalım.
En sevilen trendlerin arsında kot pantolonu olmazsa olmaz. Hele ki bu pantolon koyu renkteyse hepimizin hoşuna gider. En sevilen 2018 pantolonları arasında koyu renkli olanları rahatlıkla sayabiliriz.
Eşofman da moda da önemli bir yerdedir. Her kıyafetin bir yerinin olduğu gözetildiğinde eşofmanın da birçok yeri olacaktır. Bu kamdamda 2018 eşofman modelleri oldukça geliştirildi ve eşofman adeta yeniden moda oldu. Modacıların üstün tasarımları ile eşofmanlar günlük hayat da bile kullanılır oldu.
Ayrıca 2018 modasında dikkat çeken diğer tasarımlar ise trençkotlar. Burberry denince akla gelen bu tasarımların yaygınlığı bu yıl iyiden iyiye arttı. Tasarımlarında ise geriye dönüş dikkatlerden kaçmadı ve klasik tasarımlar ve eski tasarımların tazelendiği görüldü.
2018’de yeni çıkan trendlerden olan plastik görünümlü kıyafetler ise kötü trendler arasında sayılabilir. Plastik geçirilmiş gibi duran ve çıktığı andan itibaren moda da yer alan bu tasarımların da biz beğenmesek de moda da oldukça rağbet gördüğünü söylememiz gerekmektedir. Oldukça moda olan plastik içerikli bu kıyafetler ile mağazaların dolması bekleniyor.
Bu yılın en çok dikkat çeken tasarımları arasında Ultraviyole trenkli tasarımların varlığı dikkat çekiyor. Güneş renklerinin karışımı ile elde edilen gökkuşağı renklerinin tamamının oluşturduğu harika bir rengin oluşmasına Ultraviyole denilmiş ve kıyafetlere de bu isimler verilmiş. Mor rengine benzese de mordan farklı bir renk olan bu rengi kadınlar çok sevdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir