kim kardashian tanga

2018 Sonlarında Tanga’da Kim Kardashian Fotoğrafı Moda Dünyasını Fena Salladı!

Kim Kardashian ailesinin modaya etkisi son gaz devam ediyor. Son olarak moda haberlerine bomba gibi düşen tanga modası Kim Kardashian sayesinde yeniden revaç buldu ve hemen gözde oldu. 2018 sonlarının trendi olmayı başaran tanga modasında Kim Kardashian ailesinin parmağı hissediliyor. kim kardashian tanga fotoğrafı ile gündem adeta değişti.

Ne Giyerse Giyerse Giysin Moda Oluyor

Modanın ismi olan Kim Kardashian ailesi moda dünyasında en popüler aile konumuna geldi denilebilir. Her giydikleri olay, her giydikleri moda olan ailenin modaya yön vermesine moda dünyası da iyice alıştı. Üretime doğrudan etki eden ailenin tanga ile pozları sonrasında üretimler başladı.
Kim Kardashian ise verdiği tangalı pozları ile göz doldurdu. Anında milyonlara ulaşan ve paylaşım rekorları kıran fotoğraflar sonrasında moda da trend olması beklenen tangalar fazlasıyla beğenildi. Şimdiden aranmaya başlanan tangaların olay olması sonrasında modacılarında harekete geçeceği öğrenildi.
Instagram’da yayınlanan bir fotoğraf modaya yön verir mi demeyin. Bu fotoğrafı paylaşan Kim Kardashian ise elbet de verir. Ayrıca söz konusu tanganın tarihi ve üretici de belli oldu. 90 yıllara ait olan tanganın üreticisi Gucci… 116 milyon takipçisi olan Kim Kardashian ise bu ilgiye artık tamamen alıştı. Aldığı beğeni ve yorumlar karşısında ki olumlu tepkisini de hayranlarından esirgemeyen güzel ve seksi kadın modacılar tarafından da takip edilmekte zorlanılıyor. Bu olay ile birlikte Gucci marka tangaların yeniden raflara gelmesi ve dünya genelinde yoğun ilgi ile satışa çıkaması bekleniyor. Gözler Kardashian ailesindeyken ve yeni hareketleri merak edilirken yaptıkları ve giydikleri de asla unutulmuyor. Bu kapsamda 2018 tanga trendi Kim Kardashian oldu diyebiliriz. Ayrıca moda dünyasında yapılan bu haberde ilgili markanın ve modellerinin tanıtım fotoğrafları ve videolarının da haber altında yayınlanması dikkatlerden kaçmadı .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir