çay ile kilo vermek

En Kolay Kilo Verme Yöntemleri, Çayla 3 Kilo Verebilirsiniz…

Çay değip geçmeyin, kilo verme konusuna çay tarifleri büyük öneme sahiptir. Son zamanların gözdesi ise haftada üç kilo verdiren çay oldu. İşte bu müthiş tarif ve yazımızın detayları…En Kolay Kilo Verme Yöntemleri ve çay ile 3 kilo vermek için yazımızı okumanız güzel bir başlangıç olacaktır.
1 Haftada 2-3 Kilo Vermek İçin Çay Tarifleri Uygulamanız Yeterli Olacak
Kilo vermek için her ne yapılırsa yapılsın, kilo almamak en büyük etken olacaktır. Bu yüzden un, şeker gibi gıdalardan, hamurlu gıdalardan mutlaka uzak durulmalı, ekmek tüketimi ise en azından sindirimi mümkün olmayan durumlarda kesilmelidir.
İşte Kilo Verdiren Çay Tarifi
Aşırı kilolardan yorulan kimselerin ilk çıkış kapısı kilo vermek oluyor. Bir çok lişi kilo vermek istese de, bir çok zaman bu lafta kalıyor. Ya diyetlerin zorluğu ya da bilinçsiz tüketimin devam etmesi kilo vermede engel olarak karşımıza çıkıyor. Kilo vermek tek beslenme ve ya spor değildir kilo vermek bir bütündür. Yani her biri bir birini tamamlarlar.
Bu mucizevi çay tarifi size bu konuda yardımcı olacaktır ve çay ile kilo vermek kolaylaşacaktır.
İşte malzemeler: 2 kaşık civarında yeşil çay ilk malzememiz. Bunun yanı sıra 5-6 adet karanfile de ihtiyaç duyacağız. 1.5’a yakın tarçın da olmazsa olmaz. Bunun yanı sıra ise limon suyu sakın unutmayınız. Limon suyunun ölçüsü ise 1 adet limon suyu yani yarım litre civarında. Ayrıca 1 adet maden suyu doğal olmak koşulu ile mümkünse bulundurmanız gerekecek. Zencefil ve suda yanınızdaysa başlayabiliriz. Öncelikle 1.1 litrelik su çaydanlıkta kaynatılacak. Kaynayan suya yeşil çayı koyup kapağını kapatarak beklemeye devam ediyoruz. 10 dakika sonunda demlenmiş oluyor. Yine 1litrelik şişeye diğer malzemeleri ekliyoruz. Limon suyu, zencefil soda, tarçın, karanfil bu karışımın üzerine ise demlenen yeşil çayı döküyoruz. Sonra çayı günlük tüketmeye devam ediyoruz ve hafta sonunda tam 3 kilodan kurtuluyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir